Blog

Egyre több cikk és fórumbeszélgetés jelenik meg arról az elmúlt 3-5 évben, hogy a Google keresések minősége nagyon leromlott. De valóban így van? Miért állítják ezt sokan?

Segítsünk a menekülteknek - Felhívás minden hazai szakembernek

A PPC Pro csoporttal és a PPC-PRO Alapítvánnyal szeretnénk segíteni a hazánkban tartózkodó menekültek közül azoknak, akik az online marketing valamelyik területén dolgoztak eddig

Brand safe környezet Google Ads kampányokhoz

Milyen lehetőségeink vannak elkerülni a brand safety szempontból problémás tartalmakat Google Ads-ben?

A Digital Cube Conf-on szeretnénk megtartani az élményt és közben a lehető legnagyobb biztonságot megteremteni.

Ismerkedjetek meg Gyöngyösi Balázzsal, akivel betekintést nyerhetünk a Facebook Analytics és a Facebook Attribution lehetőségeibe és korlátaiba

Shopping CSS - PPC Pro kezdeményezés

A Shopping CSS projekt kapcsán nagy volt a csend részünkről, de nem halt el a dolog, erről írnánk most pár gondolatot, státuszt.

Pál Judittal, az OptiMonk CMO-jával készült interjúnkban többek között igyekeztünk tisztázni, mitől hacker a Growth Hacker

Mester Tomit talán nem is kell annyira bemutatni mindenkinek, hiszen ha adatokról van szó, akkor Mester Tomi neve igen gyakran kerül elő.

Új Google Partner Program

Február közepén jelentette be a Google, hogy új Google Partner program indul, amelyben ügynökségeket és szabadúszó kampány managereket minősítenek.

Shopping CSS - PPC Pro kezdeményezés

A Google Shopping tavalyi indulása után itthon is megjelentek az ún. Shopping CSS partnerek, ezeken belül is azok a cégek, amelyek első sorban az ún. 20%-os CPC kedvezményre hívják fel a figyelmet. Ennek kapcsán Áronnal több kisebb és nagyobb ügynökséggel is beszélgettünk az utóbbi hetekben, így formálódott bennünk egy gondolat, amit most egy vázlat formájában szeretnénk megosztani veletek és a véleményeteket kérni: legyen-e ügynökségeken átívelő Shopping CSS partner a PPC Pro?

PPC Pro Facebook-csoport

Csatlakozz Facebook-csoportunkhoz!

PPC és analitika, nem csak Pro felhasználóknak.

Belépek

Írj nekünk!

Kérdésed van? Cikket írnál? Van egy jó képzésed? Feladnál egy álláshirdetést? Írj üzenetet!