Blog

Google Analytics web+app hibrid property-k

Az elmúlt napokban ismét az átlagnál jobban pezseg a szakma, hiszen nem más történt, mint hogy a Google bejelentette – egyelőre bétaként – egy egészen újfajta megközelítését AZ analitikának.

Facebook dinamikus remarketing használatával potenciális vásárlóinkat pontosan azokkal a termékekkel célozhatjuk meg, amiket megnéztek vagy kosárba tettek, illetve azokhoz hasonló termékek is megjelennek.

Buru Ferenc - Wavemaker

A Digital Cube Conf előadói között amolyan kakukktojásként szerepelt Buru Feri, hisz ő nem a konferencia napon állt ki a tribünre megosztani velünk PPC-s tudását, hanem másnap, a workshop napon tömte tele a résztvevők fejét nem kevés ismerettel, ami manapság egy PPC kampány kezelő mindennapjaiban nélkülözhetetlen. A vele készült interjúnkat olvashatjátok most.

Az utolsó előadói interjút Szoboszlai Adriennel készítettük, aki a HD marketing SEM tanácsadójaként a szegmensek és a közönségek kialakításának stratégiáiról fog előadást tartani csütörtökön délelőtt a konferencián. Hogy kerültél az adott területre? (Mióta foglalkozol PPC-vel?) Azok közé tartozom, akik a Google Ground gyakornoki programjából kerültek ki. Csapatokba osztottak minket és egy olyan KKV-t kellett keresnünk, […]

Klausz Melinda

A Digital Cube Conf előadói interjú sorozat utolsó, de nem kevésbé fontos részében Klausz Melinda közösségi média specialistával ismerkedhettek meg.

Erőss Csaba - Café Communications

A Digital Cube Conf előadói interjúk sorában ma Erőss Csabával ismerkedhettek meg, aki a Café Communications Head Of Digital szakembere és aki az attribúciós modellek haladóbb felhasználásába fog bevezetni minket előadásában.

dr Teker Orsolya - Lilftup

A következő előadói interjút dr. Teker Orsolyával a Liftup adatbiztonsági és adatvédelmi szakjogászával készítettük a Cube Conf kapcsán, ahol a PPC menedzsmenttel összefüggő adatvédelmi kihívásokról fog előadást tartani.

Google Marketing Live 2019

Friss, ropogós újdonságokkal szolgált idén is a Google most már hagyományosnak mondható tavaszi eseménye, a Google Marketing Live 2019, ahol bejelentik a következő nagyjából 1 évben megjelenő újdonságokat.

Sólyom Balázs - UPC Magyarország - Digital Cube Conf interjú

Ezekben a napokban megismerkedhettek a Digital Cube Conf-on PPC és analitika témában előadással készülő szakemberekkel. A mostani interjút Sólyom Balázzsal készítettük a UPC Magyarországtól. Hogy kerültél erre a területre? Mióta foglalkozol online hirdetésekkel és analitikával? Már a 2000-s évek elején, online játékok révén. Akkoriban ismerkedtem meg a Counter-Strike nevű FPS játékkal, és a hazai rajongói […]

Szabó László- Growww Digital - Digital Cube Conf interjú

Interjú sorozatot indítunk a Digital Cube Conf előadóival. A következő napokban megismerkedhettek a PPC és analitika témában előadással készülő szakemberekkel. Az első interjút Szabó Lászlóval a Growww Digital egyik alapítójával készítettük. Hogy kerültél az adott területre? 2006-ban, amikor negyedéves marketing szakos egyetemi hallgató voltam Pozsonyban, egy helyi online ügynökség magyarul is beszélő munkaerőt keresett az […]

PPC Pro Facebook-csoport

Csatlakozz Facebook-csoportunkhoz!

PPC és analitika, nem csak Pro felhasználóknak.

Belépek

Írj nekünk!

Kérdésed van? Cikket írnál? Van egy jó képzésed? Feladnál egy álláshirdetést? Írj üzenetet!