Bemutatkozás

Ha írtál már weboldalra bemutakozó szöveget, akkor tisztában vagy vele mennyire kemény dió. Az oldal és a PPC Pro történetét részletesen nem itt fogom elmesélni. Ha erre vagy kíváncsi, hamarosan megtalálod a blogposztok között. Hogy mégis álljon itt egy rövid eredettörténet, írok pár sort.

A PPC Pro facebook csoportot 2015 decemberében hoztam létre, azzal a céllal, hogy platformot teremtsek a keresőmarketing szakmában dolgozóknak, ahol tapasztalatokat cserélhetünk, kérdezhetünk egymástól és tanulhatunk. Röviddel az indulás után csatlakozott csoportadminsztrátorként Geiger Tamás, akinek a közösségért végzett munkáját a Google is több ízben elismerte és akivel azóta is közösen egyengetjük a szakmai csoport és immáron a weboldal útját.

A ppcpro.hu célja, hogy a facebook csoport adta korlátokon túllépve, továbbra is elsődlegesen a szakmához és a szakmába belépni szándékozókhoz szóljon, de sokkal lazább keretek között. Szeretnénk a szélesebb közönséggel is megismertetni a PPC avagy keresőmarketing, a digiális analitika, a konverzióoptimalizálás és sok más a munkánkhoz kapcsolódó szakterület témáit, tapasztalatait, aktualitásait.

Szándékunk, hogy egy professzionális tudásbázist építsünk, mind a kezdőknek, mind a haladó szakértőknek, amit jól kiegészítenek az oldalon lévő álláshirdetések és szakmai képzések, tanfolyamok.

Ha ötleted vagy kérdésed van, netán egy jó témád amiről blogolnál írj bátran!

Üdv,

Bay Áron

PPC Pro Facebook-csoport

Csatlakozz Facebook-csoportunkhoz!

PPC és analitika, nem csak Pro felhasználóknak.

Belépek

Írj nekünk!

Kérdésed van? Cikket írnál? Van egy jó képzésed? Feladnál egy álláshirdetést? Írj üzenetet!