Elindult a PPC Pro weboldal!

Aki indított már weboldalt az tudja: olyan ez, mint az autópályaépítés. A tervek és a határidők mindig másképp alakulnak. Ez most sincsen másképp, de végre elindult az oldal!

Ha végigkattintod az oldalakat, látni fogod, még minden nagyon „béta”. A tartalmakat folyamatosan töltjük fel, több kiváló szakember írásai fognak megjelenni a következő hetekben a blogon. A kirakós elemei még hiányosak, de így nagyobb a nyomás, hogy haladjunk előre a feladatokkal.

Mi lesz itt? Blogposztok, válogatott cikkek a külföldi szaksajtóból, tudásanyagok és ebookok, állások, képzések meg még ki tudja mi minden. A koncepció menet közben bővül és ez a folyamat reményeim szerint most pörög fel majd igazán.

Amennyiben kérdésed vagy ötleted van, esetleg hibát találsz, jelezd üzenetben vagy küldj emailt az aron.bay@gmail.com email címre.

Továbi szakmai tartalmakért pedig csatlakozz a PPC Pro facebook csoporthoz (és ne felejtsd el megválaszolni a csatlakozáshoz szükséges kérdéseket)!

A szerző

Bay Áron

11 éve foglalkozom PPC kampányok kezelésével és több mint 1,8 milliárd forintnyi költést menedzseltem a Google Ads és Facebook hirdetési rendszerekben. Emellett 10 éve foglalkozom digitális analitikával, kedvenc témáim a mobil app analitika, az A/B tesztelés és konverzióoptimalizálás illetve az utóbbi időben egyre jobban foglalkoztat a videó analitika is. A PPC Pro szakmai csoport alapítójaként és a PPC Pro Meetup házigazdájaként szívügyem az oktatás és az utánpótlás képzés.
PPC Pro Facebook-csoport

Csatlakozz Facebook-csoportunkhoz!

PPC és analitika, nem csak Pro felhasználóknak.

Belépek

Írj nekünk!

Kérdésed van? Cikket írnál? Van egy jó képzésed? Feladnál egy álláshirdetést? Írj üzenetet!