Elhunyt Mezei János, a NetAdWords specialistája

Fiatal még a mi szakmánk és épp ezért sem lenne szabad ilyen híreket írnunk és olvasnunk, de az Élet sajnos elénk görget néha ilyen akadályokat is: gyászjelentéssel jelentkezünk 🙁

Elhunyt Mezei János

Megrendülten tudatjuk Veletek, hogy Mezei János, a NetAdWords.hu specialistája hosszan tartó betegség után június végén elhunyt. Fiatalon… túl fiatalon! János lelkes kampány kezelő volt, ismerte a rendszer mélységeit és magasságait is. Sok jó eredményről hallottunk vele kapcsolatban, ügyfeleit még a kórházi ágyból is igyekezett segíteni a növekedésben.

Volt szerencsém többször személyesen is találkozni vele, ott volt az Analytics képzésünkön is, ahol szintén csak egy dolog hajtotta: integrálni a tudást és azonnal alkalmazni meglévő ügyfelei számára.

Az egész PPC szakma osztozik a család és a hozzátartozók fájdalmában… nyugodj békében!

A szerző

Geiger Tamás

A JabJab Online Marketing csapatának vagyok a vezetője .12 éve foglalkozom PPC-vel, ennél is több éve analitikával, az elsők között vetettem bele magam a tag manager rendszerek mély bugyraiba. Mérnök informatikusként végeztem szoftvertechnológia szakon, a mai napig igyekszem kombinálni programozói tudásomat és a vállalkozóként szerzett üzleti és marketing tapasztalataimat. A PPC Pro csoport társ-adminjaként is szívügyem az oktatás és utánpótlás nevelés.
PPC Pro Facebook-csoport

Csatlakozz Facebook-csoportunkhoz!

PPC és analitika, nem csak Pro felhasználóknak.

Belépek

Írj nekünk!

Kérdésed van? Cikket írnál? Van egy jó képzésed? Feladnál egy álláshirdetést? Írj üzenetet!