Digital Cube Conf – Kockába „nyitva”

2019 több szempontból is érdekesnek ígérkezik, ehhez mi is szeretnénk hozzátenni, amit csak tudunk. Save the date: 2019. május 23-24. 🙂

Áron PPC&Analytics Meetup-jaival már hamar egyértelművé vált, hogy nagy szükség van a hazai szakmában rendszeres találkozókra, eszmecserére, tudásmegosztásra. Ebből kiindulva igazából már 2018-ban is erősen gondolkodtunk azon, hogy helye lenne a hazai konferencia naptárban egy dedikált PPC és analitika konferenciának. Sok-sok érdekes összejövetel van az év során, de ezek között a PPC és az analitika jellemzően egy kisebb szegmens, esetleg csak 1-2 előadás, pedig mind tudjuk, hogy ennél sokkal több megosztható okosság van az online marketingnek csak ezen két ágában.

Aztán ahogy telt az év, egyre inkább háttérbe került ez a gondolat, sok egyéb dolga akadt mindkettőnknek.

2018 év végén végül megkeresett minket Papp Gábor egy analitika-PPC-SEO konferencia gondolatával, így aztán nagyon gyorsan leporoltuk az addigi gondolatokat és már év végén belekezdtünk a tervezgetésbe.

A kocka, ami nem bezár, hanem kinyit

Vérszegény lenne egyszerűen csak „Analitika, PPC és SEO konferencia 2019”-nek hívni egy ilyen eseményt, ezért olyan nevet kerestünk,, amihez ötletes logót lehet tervezni és amiben megtestesülhet minden, amit célként tűztünk ki. Így született meg a Digital Cube Conf:

  • egy nagy kocka sok kis kockával sok-sok témát ölelhet fel
  • ez a kocka inkább nyitottá tesz, mint buborékba zár, amit az előadások tartalmában szeretnénk érvényesíteni
  • szándékaink szerint a sok kis kocka a nap végére mégis egy nagy egésszé áll majd össze, lesz bőven hasznosítható tudás másnaptól

Digital Cube Conf

A többi névötletről inkább nem mesélünk. Voltak kifejezetten gyengék és vállalhatatlanok is köztük. 🙂

Elszakadva a sémáktól

Csak az év első felében nagyon sok érdekes konferencia van Magyarországon. Ezek többsége pedig nagyon hasznos, ezt semmiképpen nem szeretnénk elvitatni. De mindnek megvan a maga helye és célközönsége. És az ehhez a megfelelő formátum illetve tartalom. Úgy gondoltuk, hogy a Digital Cube Conf-hoz olyan formátum illik, ami sok ponton más, mint a többi konferencia. Ezért igazán nem is hasonlít majd egyik ismert hazai eseményre sem teljes egészében. Mi:

  • 40 perces előadásokat tervezünk, hogy legyen tere minden előadónak alaposan kidolgozni a választott témát.
  • Az előadókat alaposan felkészítjük: az előadásokat előzetesen meghallgatjuk, véleményezzük, ha szükséges korrekciókat kérünk. Előadástechnikában és szakmailag is!
  • Az előadókat kifizetjük: nem azért jönnek, hogy eladják magukat, hanem azért, hogy tudást adjanak át.
  • Ebből kifolyólag szigorúan tilos lesz bármelyik előadónak is bemutatkozó / sales prezit hoznia. Cserébe alaposan bemutatunk mindenkit az esemény előtt online és az előadások előtt is szóban.
  • Single track esemény lesz, hogy ne azon kelljen stresszelni, hogy melyik előadást áldozd be egy másik javára. Vagy épp a csúszások miatt melyik teremben éppen mi folyik.
  • Az ebéd szünetben nem lesznek előadások, hogy mindenki feltöltődhessen a délutáni „futamra”.
  • A második napon workshopokat szervezünk, hogy 1-1 témát még alaposabban körbe tudjunk járni.
  • … és még van pár gondolatunk és tervünk, amivel kapcsolatban még jelentkezni fogunk a következő hetek során.

Ha voltál már Gábor bármelyik SEO meetup-ján, ha ott voltál egy korábbi PPC meetup-on Áronnál, ha jártál már Tamás bármelyik képzésén, tudhatod:

Nálunk a szakmai színvonal az elsődleges, ezért a lécet mindig magasra tesszük. Ehhez ragaszkodni fogunk a Digital Cube Conf szervezése során is.

Speakers: time to join!

Okoskodhatunk csili-vili formátummal, ha nincs hozzá megfelelő tartalom, ezért hát itt az első lépés és a lehetőség: legyél Te is előadó!

Ha van egy jó témád, amit szívesen megosztanál másokkal is, akkor jelentkezz nálunk: látogasd meg a konferencia weboldalát, keresd meg a linket az előadói jelentkezéséhez, olvasd el figyelmesen, mit várunk el Tőled és hogy mit kínálunk. Majd írd le röviden, milyen előadást mutatnál be a közönségnek. Legyen szakmai. Legyen élvezetes. Legyen a legjobb, amit az adott témában valaki előadott itthon!

Jegyek és regisztráció

Terveink és szándékaink szerint még januárban elérhetővé teszünk néhány pre-agenda jegyet, így akik megtisztelnek minket azzal a maximális bizalommal, hogy a pontos program ismerete nélkül is mindenképpen jönni szeretnének, máris biztosíthatják jelenlétüket. “Jóárasítva”.

A pre-angeda jegyértékesítő emailre fel tudtok most már iratkozni a weboldalon az oldal alján.

Addig is mindenki írja be a naptárába:

2019. május 23-24 – Digital Cube Conf (Budapest)

 

A szerző

Geiger Tamás

A JabJab Online Marketing csapatának vagyok a vezetője .12 éve foglalkozom PPC-vel, ennél is több éve analitikával, az elsők között vetettem bele magam a tag manager rendszerek mély bugyraiba. Mérnök informatikusként végeztem szoftvertechnológia szakon, a mai napig igyekszem kombinálni programozói tudásomat és a vállalkozóként szerzett üzleti és marketing tapasztalataimat. A PPC Pro csoport társ-adminjaként is szívügyem az oktatás és utánpótlás nevelés.
PPC Pro Facebook-csoport

Csatlakozz Facebook-csoportunkhoz!

PPC és analitika, nem csak Pro felhasználóknak.

Belépek

Írj nekünk!

Kérdésed van? Cikket írnál? Van egy jó képzésed? Feladnál egy álláshirdetést? Írj üzenetet!